Kjøp ekte norsk førerkort

kjøp ekte norsk førerkort.
kjøp ekte norsk førerkort. Kjøp falske førerkort i Norge. Få norsk førerkort uten førerprøve

Hur köper jag ett riktigt norskt körkort online?

Köp ett riktigt norskt körkort Vill du köpa ett riktigt norskt körkort online? Om så är fallet är du på rätt plats. Normalt måste du vara minst 16 år för att få ett norskt körkort. Dessutom finns det ett antal steg du behöver gå igenom, nämligen:
– grundläggande trafikkurs
– förarutbildning
-Teori körprov
praktiskt körprov
Alla dessa procedurer kan ta upp till två år. Läs mer. Du kommer att bära med oss ​​att detta är en ganska lång och komplicerad process. Så hur blir du ur den här röran?

Vi hjälper dig att få ditt riktiga och registrerade norska körkort på bara tre dagar. Fascinerande eller hur? Kontakta oss nu för att beställa ett giltigt norskt körkort

Köp norska körkortskategorier, lägsta ålder för uppmärksamhet

Till att börja med måste du vara 16 år för att köra bil i Norge medan en vuxen deltar.
Lägsta ålder för att få körkort (kategori B) för en bil i Norge är 18 år. Mopeder (kategori AM146; 50 cc, max 45 km / h).

Mindre motorcyklar (kategori A1; motorkapacitet lika med eller mindre än 125 kubikcentimeter). Likaså kräver traktorer (kategori T) en ålder på minst 16 år.
Mycket större körkort för lastbilar kräver att innehavaren är 21 år (kategori C). Få fler körkortskategorier här

Motorcyklar har olika regler, förare kan åka motorcykel med upp till 35 kW från 18 år (kategori A1), så länge studenten har genomfört nödvändiga kurser och tester. När eleven fyller 20 år kan eleven gå en kurs för motorcyklar med obegränsad kraft (kategori A). Innan föraren är 24 år måste de ha minst två års erfarenhet av mindre motorcyklar.

Hur mycket kostar ett äkta norskt körkort?p[

Normalt i Norge är det mycket vanligt att betala upp till 25 000 till 30 000 kronor (≈ 3 500 euro per december 2014) för ett norskt körkort. Detta beror på det stora antalet kurser som krävs. Detta pris bekräftas av föraren och fordonets licensieringskontor (trafikstation)

Hur hjälper vi dig här? Vi minskar den ekonomiska och fysiska belastningen.
Hos oss kostar körkortet från 1000 euro och tar bara fyra dagar för produktion. Vad väntar du fortfarande på? Beställ nu

Köp ett riktigt norskt körkort online utan att ta något förartest eller praktiskt test

På denna webbplats rekommenderar vi att du får en uppfattning om hur svårt och tidskrävande ett körprov kan vara.
Efter att studenten har ansökt om körkort till Statens Vegvesen (norska: Statens Vegvesen) måste studenten genomgå ett teoritest innan han tar ett praktiskt test på Statens Vegförvaltares förar- och fordonskort (norska: Trafikkstasjon)

Efter teoritestet, fortsätt med det praktiska testet. När testet är klart kommer sensorn att berätta för dem att de har klarat eller misslyckats med testet. Om de klarar detta test kommer de att fotograferas och betalas för licensavgiften. De kan antingen välja att skickas till sin registrerade adress eller att hämtas på kontoret. Om de valde att hämta det på kontoret måste licensen hämtas inom fem år. Om de misslyckas med testet måste de vänta fyra veckor innan de tar testet igen och skriver ner orsaken till felet.

Även om du går igenom dessa taggar kan du ändå misslyckas med testet. Så hemskt !!! Kontakta oss nu för att få ditt körkort utan att gå igenom detta.

Hur vet jag att mitt riktiga körkort är registrerat i databasen?

I Norge har vi insiders i Statens vägförvaltares förar- och fordonskort (Traffic Station). De får dessa körkort registrerade i databaserna. Förarkortet är 100% äkta och kan användas utan alla rädslor genom alla poliskontroller. Dessutom arbetar vi med över 18 EU-myndigheter som underlättar registrering av databaser. Om det finns en plats som kan leda dig till ett registrerat körkort är det HÄR. köp ditt nya norska körkort nu

Kan du använda norska körkort utomlands?

I Norge har vi fem giltiga körkortmodeller – tre versioner av en rosa licens i kreditkortsformat och två versioner av en större rosa licens.

I vilka länder kan du använda ditt norska körkort?

EES-förarkortmodellerna (kreditkortsformat) gäller i alla EU / EES-länder. Dessutom är de två versionerna av det stora rosa körkortet giltigt.

Vi rekommenderar att du köper EES-förarkortmodellen (kreditkortsformat) om du reser utomlands.

I vilka länder utanför EU / EES kan du använda ditt norska körkort?

Flera länder accepterar EES-modellerna, men den norska vägförvaltningen rekommenderar att du kontaktar myndigheterna i det aktuella landet eller landets ambassad i Norge för att fråga vilka regler som gäller.

Kontakt oss nå og få svar på 1 minutt

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*