Beställ registrerat brittiskt körkort utan test

Order registered UK driver licence.Driver licence has hologram and licence is registered in DVLA database.

Vill du beställa ett brittiskt körkort online?

Om du letar efter ett brittiskt körkort är du bara på plats. För att köpa ett riktigt brittiskt körkort från vår webbplats behöver du helt enkelt kontakta oss för att beställa.

När en beställning har gjorts påbörjas produktionen av licensen omedelbart. Körkortstillverkningen här tar 3 till 5 arbetsdagar. Samtidigt registreras det brittiska körkortet i DVLA-databasen. Å andra sidan är det nordirska körkortet registrerad i DVA-databasen. Du måste undra hur vi gör det här?

Få 1 miljon pund hemlighet NU. Till att börja med har vi flera insiders och regeringsagenter som hjälper till med snabb registrering. Du kan vara säker på att få ett 100% registrerat brittiskt körkort från oss. Därefter levereras körkortet genom betrodda och snabba kurertjänster som DHL, EMS etc.

Du kan också köpa ett högkvalitativt falskt brittiskt körkort här

Storbritannien körkort Nya bestämmelser och giltighet -Beställ körkort i Storbritannien nu.

Den 1 februari 2020 lämnade Förenade kungariket EU med en 11-månaders övergångsperiod som avslutades den 31 december 2020. EU-flaggan kommer att tas bort från det brittiska körkortet när övergångsperioden avslutas.

Brittiska licensägare som bor i EU har uppmanats att byta sitt brittiska körkort mot ett lokalt EU-körkort innan övergångsperioden löper ut.

Körkortet gäller i 15 år och ersätts med ett nytt kort när det löper ut. Före den 19 januari 2013 var körkortet giltigt utan tidsbegränsning. Det finns ett beslut att kort som utfärdats före det datumet löper ut den 19 januari 2033 ..

Hur gäller ett internationellt körtillstånd i Storbritannien?

Viktigt är att du måste veta att en internationell körningstillstånd (IDP) trots sitt namn inte är ett körkort. Det är bara ett översättningsdokument som följer med ditt amerikanska eller annat körkort, och det är bara giltigt med det ursprungliga körkortet. Det måste erhållas i ditt hemland (från AAA i USA) innan du lämnar. Din amerikanska (eller andra) licens måste också vara giltig under hela tiden du kör i Storbritannien (upp till sex månader). Turister bör notera att hyrbilsföretag i Storbritannien i de flesta fall bara vill se ditt giltiga amerikanska körkort, inte en IDP. Om du planerar att köra över kanalen måste du ha ett.

Köp ett äkta verifierbart brittiskt körkort online utan att ta en teori eller ett praktiskt körprov

Om du vill utforska våra tjänster måste du också köpa registrerat brittiskt körkort online till bästa pris, verkligt och falskt brittiskt körkort till salu, ansöka om äkta körkort online, byt ut ditt förlorade brittiska körkort, förnya ditt brittiska körkort körkort enkelt, skaffa originalt brittiskt körkort utan test, byt lagligt brittiskt körkort, köp giltigt körkort till bästa priser, byt ett brittiskt körkort i ett främmande land, beställ ett registrerat brittiskt körkort, köp ett andra brittiskt körkort online, köp ett nytt brittiskt körkort utan att åka till Storbritannien.

Contact us now to order and get a reply in a minute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Beställ körkort nu på WhatsApp